Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikel
X
amning nyfødt

Amning nyfødt - den bedste start

 

I de første 6 måneder indeholder brystmælk præcis det barnet behøver, bortset fra vitamin D. Både mængden og indholdet tilpasser sig hele tiden barnets behov. Desuden kan brystmælk give barnet beskyttelse mod infektioner.

28. juni 2017

Amningen er en unik mulighed for at give dit barn ømhed og nærhed – nyd den tætte kontakt med dit barn. 

Hvis mor og barn er tilfredse med amningen, er det først efter 6 måneder, at barnet brug for anden mad til at supplere amningen. Brystmælk kan altså fortsat være en del af barnets kost i løbet af det første år eller længere.

Brystmælk indeholder begrænsede mængder jern, men heldigvis er barnet født med jerndepoter, der rækker i ca. 6 måneder. Barnet kan optage en stor del af brystmælkens jernindhold.

Hvis amningen af den ene eller den anden grund ikke fungerer, kan du få støtte af din sundhedsplejerske, som har stor erfaring i at rådgive om amning.

Du kan også læse mere og få hjælp af en ammerådgiver hos Foreningen Forældre og Fødsel.

Læs mere

Min Nestlé Club

Det er vidunderligt at være forældre til et lille barn, men det er også ensbetydende med udfordringer og en hel del stress. Som medlem i klubben får du tips og idéer, der er tilpasset efter dit barns alder og unikke rabatter og tilbud.

  • Personlig indhold skræddersyet til dit barns alder
  • Rabatter og tilbud

Bliv Medlem

Relateret indhold