Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikel
X
grød til baby

Grød til baby om morgenen – starten på en balanceret livsstil

 

Der er mange gode grunde til at indføre gode morgenmadsvaner for jeres barn: Dels har børn i førskolealderen behov for meget energi for at klare sig frem til frokost, dels kan den gode morgenmad føre til mere balancerede madvaner generelt.

29. juni 2017

Den omfattende amerikanske kostundersøgelse National health and nutrition examination survey viser, at børn, der spiser en sund morgenmad, også udvikler sunde spisevaner i almindelighed. Det har også vist sig at være lettere at få en ernæringsmæssigt god morgenmad med fiber, frugt og calcium, hvis morgenmåltidet indeholder kornprodukter. Derfor kan vælling og grød være med til at give en god start på dagen. En del børn har ikke den store appetit om morgenen, så her kan et tip være at opdele morgenmaden i 2 trin: Server grød derhjemme og snup en mad, frugt/grønt eller en smoothie med på vejen til vuggestuen.

Fakta fra undersøgelsen
•Skolebørn, der spiste en balanceret sammensat morgenmad havde en bedre kostsammensætning i løbet af hele dagen og lavere fedtindtag generelt. De havde også et lavere BMI end de børn, der sprang morgenmaden over.
•Der er en klar sammenhæng hos voksne mellem at spise en mellemstor portion morgenmad og at have en generelt balanceret livsstil med et højere niveau af fysisk aktivitet.

 

Læs mere

Min Nestlé Club

Det er vidunderligt at være forældre til et lille barn, men det er også ensbetydende med udfordringer og en hel del stress. Som medlem i klubben får du tips og idéer, der er tilpasset efter dit barns alder og unikke rabatter og tilbud.

  • Personlig indhold skræddersyet til dit barns alder
  • Rabatter og tilbud

Bliv Medlem

Relateret indhold