Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikel
X
gravid uge 21-24

Gravid uge 21 til 24

 

Barnets hjerne udvikler sig i et støt tempo: mens hjernebarken vokser, dannes forskellige nerveforbindelser. Det betyder, at dit barn opfatter signaler fra sanseorganerne, såsom smag og lugt, og snart kan dit barn også huske dem og reagere på dem!

Onsdag, d. 09 august 2017

Mit barns udviklingstrin

Barnet fortsætter med at bevæge sig meget. Når du stryger din hånd over maven kan dit barn reagere og møde din hånd. Det er et magisk øjeblik! Barnet begynder også at reagere på forskellige lyde i omgivelserne – særligt den slags lyde, der kommer udefra: musik, men også din stemme og andre stemmer som dit barn hører tit. Barnet er også meget følsomt over for aggressive lyde, og derfor, er det vigtigt at have rolige omgivelser.

Barnets krop ligner mere og mere et spædbarn. Den bliver rundere, fordi der opbygges fedtdepoter under huden som en forberedelse til fødslen. Barnets hud er helt dækket af et beskyttende fedtlag kaldet fosterfedt (vernix caseosa).

Gode madvaner

Nu er det mere vigtigt end nogensinde at spise varieret, så dit barn opdager forskellige smage. Indlæring af smag og lugt begynder faktisk på dette tidspunkt. De forskellige smagsstoffer i den mad, du spiser, når dit barn gennem fostervandet. Tænk på at spise en varieret kost med forskellige smage.

Ved udgangen af den sjette graviditetsmåned har barnet fået mere underhudsfedt, er rundere og har hår og negle. Om kun 3 måneder skal dit barn se verden!

 

Læs mere

Min Nestlé Club

Det er vidunderligt at være forældre til et lille barn, men det er også ensbetydende med udfordringer og en hel del stress. Som medlem i klubben får du tips og idéer, der er tilpasset efter dit barns alder og unikke rabatter og tilbud.

  • Personlig indhold skræddersyet til dit barns alder
  • Rabatter og tilbud

Bliv Medlem

Relateret indhold