Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikel
X
gravid uge 25-29

Gravid uge 25 til 29

 

Dit barn forbereder sig til at kunne trække vejret uden for maven. Vejrtrækningsbevægelserne har en mere regelmæssig rytme. Luftevejenes strukturer er nu fuldt udvokset, men de er stadig umodne.

Tirsdag, d. 08 august 2017

Mit barns udviklingstrin

Dit barns indre temperatur reguleres nu automatisk, hvilket gør det muligt for barnet at tilpasse sig ydertemperaturen, når det forlader den beskyttende livmoder.

Barnets krop får stadig mere underhudsfedt, og huden bliver mindre rynket. Barnet fylder mere og mere og har ikke så meget plads at bevæge sig på. Det bruger tiden på at sutte på sine tommelfingre og eksperimentere med smag og lugt.

Øjnene har åbnet sig og har lange øjenvipper, og snart vil dit barn kunne se ændringer i lyset gennem væggen i maven. Barnet bliver endnu mere følsom over for lydstimuli udefra, især din partners stemme, lyden af eventuelle søskende og visse former for musik. Barnet kan reagere på lyd ved at bevæge sig eller have øget hjertefrekvens.

Vidste du…

Dit barn kommer til at vokse og fordoble sin vægt fra nu og indtil slutningen af graviditeten. Sørg for at få masser af hvile og fortsætte med at spise varieret kost.

Læs mere

Min Nestlé Club

Det er vidunderligt at være forældre til et lille barn, men det er også ensbetydende med udfordringer og en hel del stress. Som medlem i klubben får du tips og idéer, der er tilpasset efter dit barns alder og unikke rabatter og tilbud.

  • Personlig indhold skræddersyet til dit barns alder
  • Rabatter og tilbud

Bliv Medlem

Relateret indhold