Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikel
X
gravid uge 34-37

Gravid uge 34 til 37

 

Nu er dit barn snart klar til at møde verden uden for maven. Man plejer at sige, at barnet er færdigudviklet omkring uge 38. Barnet ser ud som det kommer til at gøre ved fødslen. De fine, dunede hår (lanugo-hår), der tidligere har dækket barnets hud, skulle nu være forsvundet, og det beskyttende fosterfedt begynder også at gå væk. Underhudsfedtet er øget yderligere.

Tirsdag, d. 08 august 2017

Mit barns udviklingstrin

Hjerte- og lungekredsløbet kan begynde at fungere, når barnet kommer i kontakt med luft, så barnet kan trække vejret selv og ikke gennem moderkagen.

Gravid i den tiende måned

Det er naturligvis vanskeligt at beregne præcist, hvornår din baby har bestemt sig for at ankomme. Terminen er jo vejledende, og fødslen kan sagtens gå i gang både 2 uger før og 2 uger efter terminsdatoen.

Barnet vil fortsætte med at bevæge sig, selvom det ikke har så meget plads. Nu er det bare om at forsøge at være tålmodig. Hold kontakt med jordemoderen i de afsluttende faser af graviditeten for at kontrollere, at barnet har det godt.

Læs mere

Min Nestlé Club

Det er vidunderligt at være forældre til et lille barn, men det er også ensbetydende med udfordringer og en hel del stress. Som medlem i klubben får du tips og idéer, der er tilpasset efter dit barns alder og unikke rabatter og tilbud.

  • Personlig indhold skræddersyet til dit barns alder
  • Rabatter og tilbud

Bliv Medlem

Relateret indhold