Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikel
X

”Baby-Grade Standard” – Omhyggeligt udvalgt for dit barn

Vidste du, at kun omkring 2% af rå

6. juni 2019

Vi ved alle, som er forældre, at småbørn har brug for meget energi, men vidste du, at småbørn har brug for op til 2 gange så meget energi og op til 5 gange så mange nærringsstoffer sammenlignet med en voksen? Barnets nærringsstoffer de første 1.000 dage er af afgørende betydning for barnets sunde vækst og udvikling.

Men vidste du så, at kun omkring 2% af råmaterialer i verden møder de strikse krav for at kunne bruges til fødevarer til spædbørn? Det er netop derfor, at vi sætter en ”Baby-Grade Standard”, som håndhæver en af de hårdeste kvalitetskontrol for fødevare til børn globalt. Gennem samarbejde med landmænd verden over og op mod 100 kvalitetstjek sikre vi os, at vi kan garantere for både sikkerheden og kvaliteten i den grød, du giver dit barn.

Vi er passionerede om at producere måltider, som er specielt egnet til de yngste. Vores grød for børn er af den højeste kvalitet og har et godt miks af gode fedtstoffer, fibrer og proteiner – nærringsstoffer som alle er utroligt vigtige for dit barn. Vores måltider er altid produceret uden tilsatte konserveringsmidler som for eksempel sukker og salt og indeholder ikke kunstige farvestoffer i henhold til strenge krav til babymadlovgivning. Det betyder, at når dit barn nyder et lækkert måltid fra Nestlé, kan du med sikkerhed vide, at det indeholder ren og skær godhed.

Læs mere

Relateret indhold
Andre forældre har anmeldt denne artikel 0/5
avatar
Søg

Stadigvæk ikke fundet
Hvad du leder efter?

Prøv vores nye smarte søgningsmaskine. Vi vil altid have noget nyt for dig.