Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Varemærke
X

NAN PRO 2

Dit barns udvikling de første 1000 dage

Med god ernæring i de første 1000 dage kan du bidrage væsentligt til, at dit barn vokser og udvikler sig på en sund måde. Dit barn vil udvikle sig eksplosivt motorisk lige fra fødslen til de første skridt og også vise de første tegn på selvstændighed i denne periode.

Læs mere

NAN Pro 2 – med vores bedste protein hidtil

Hos Nestlé har vi udviklet NAN Pro 2 med vores særlige proteinteknologi. Produktet med vores bedste protein til dato er skabt for at give dit barn et stærkt fundament for livet. NAN Pro 2 er en mælkebaseret tilskudsblanding med et lavt proteinindhold tilpasset det lille barn fra 6 måneder. NAN Pro 2 er beriget med vitaminer og mineraler ifølge lovgivningen, blandt andet jern, som bidrager til en normal kognitiv udvikling samt vitamin D, som er nødvendigt for barnets vækst.

Opdag mere

150 års viden og erfaring

For 150 år siden, helt præcist i 1866, skabte den tysk apoteker Henri Nestlé verdens første tilskudsnæring – og lagde grunden for nutidens moderne tilskudsblandinger. Siden da har vi, i tæt samarbejde med tusindvis af mødre, læger og jordemødre, kontinuerligt og omsorgsfuldt udviklet og forbedret vores produkter for dit barns bedste.

Læs mere