Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Topic Page
X

Tilskudsblanding - Børn har andre næringsbehov end voksne

Section 1

NAN PRO 2

Er dit barn begyndt at spise selv?

Dit barn gennemgår en spændende tid hvor han/hun skal lære mange nye smage, konsistenser og teksturer at kende. Samtidig er det vigtigt, at barnet får en balanceret kost der indeholder de nødvendige næringsstoffer.

Hvilken tilskudsblanding passer til mit barn?

NAN PRO 2 er en tilskudsblanding baseret på komælk og kan anvendes som en del af en varieret kost fra 6 måneder.

Inspireret af 60 års forskning i modermælk, har vores eksperter udviklet NAN PRO 2.

NAN PRO 2 er et produkt af højeste kvalitet, som indeholder vores seneste videnskabelige gennembrud med oligosakkariden 2´FL (2′-O-fucosyllactose).

Vidste du at proteiner bør være tilpasset dit barn?

Forskning viser, at proteiner – er et af de vigtigste næringsstoffer for dit barn. Hos de fleste småbørn er indtaget af protein for højt og derfor anbefales et begrænset proteinindtag.

NAN PRO 2 er specielt udviklet til at imødekomme små børns næringsmæssige behov og er produceret med vores alderstilpasset proteinteknologi som giver dit barn den rette proteinkvalitet.

Jern, D-vitamin og Omega 3 og 6

NAN PRO 2 indeholder jern og D-vitamin. Jernet bidrager til normal kognitiv udvikling hos barnet og D-vitaminet er nødvendigt for barnets normale vækst og knogleudvikling samt bidrager til immunsystemets normale funktion.

Produktet indeholder de essentielle langkædede flerumættede fedtsyrer omega 3 (ALA) og omega 6 (LA) for at barnet skal vokse og udvikle sig normalt**. Produktet er desuden beriget med fedtsyren DHA (Omega 3), som bidrager til at synet udvikles normalt hos spædbørn op til 12 måneders alderen*. Selvom kroppen selv kan producere disse fedtsyrer, så har spædbørn et øget behov og kan derfor have gavn af at få dem tilført udefra.

*Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 100 mg DHA.

**Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 2 g α‐linolensyre (ALA) og et dagligt indtag på 10 g linolsyre (LA).

Aktiv bakteriekultur

NAN PRO 2 indeholder Lactobacillus reuteri (DSM 17938) under licens fra BioGaia AB.

Læs mer om NAN PRO 2Læs mer om NAN PRO 2 Drikkeklar

 

Relateret indhold
Søg

Stadigvæk ikke fundet
Hvad du leder efter?

Prøv vores nye smarte søgningsmaskine. Vi vil altid have noget nyt for dig.