Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikel
X

Nestlé Børnemad - en bæredygtig madforsyning

Vi, hos Nestlé børnemad, samarbejder med landmænd fra hele verden. Vores ”Baby-Grade Standard” involverer et globalt nætværk bestående af over 20.000 landmænd og leverandører. Alle 20.000 landmænd har vi et samarbejde med for at sikre kvaliteten af vores børnemad. Mens vi sikrer kvaliteten slår vi også et slag for miljøet for vores børn og kommende generationer.

6. juni 2019

Vi har i samarbejde med landmænd fra hele verden udarbejdet nye metoder til at drive bæredygtigt landbrug. I den forbindelse er vi med til hjæpe miljøet og forbedre velfærden og levestandarden for landmændene.

Med bæredygtighed får vi også højere kvalitetsingredienser – alt i mens vi skåner miljøet. Det er netop tanken og fundamentet bag vores initiativer verden over.

Vi overholder ”Baby-Grade Standard” i henhold til de strenge lovkrav, der er ved produktion af babymad. Vores globale og bæredygtige madforsyning anvender de absolut strengeste sikkerheds- og kvalitetskriterier for vores måltider til børn, samtidig med at vi sikrer, at vilkårene for landmænd og landbrug forbedres.

Du kan derfor altid med god samvittighed for både dit barn og for miljøet vælge børnemad fra Nestlé.

Læs mere

Relateret indhold
Andre forældre har anmeldt denne artikel 0/5
avatar
Søg

Stadigvæk ikke fundet
Hvad du leder efter?

Prøv vores nye smarte søgningsmaskine. Vi vil altid have noget nyt for dig.