Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikel
X

Not just Organic. Baby's Organic.

NaturNes babymad er Baby's Organic. Kun 2% af alle verdens råvarer opfylder kravene til Baby's Organic. Det er dermed vores kvalitetsstempel på mad til de mindste.

8. februar 2019

NaturNes babymad er Baby's Organic.

Det betyder at ingen kunstige ingredienser er blevet anvendt hverken i jorden eller det vand vi bruger. Alt får lov til at vokse og blomstre i fred og ro. Vi sikrer at jorden får den nødvendige kærlighed til at kunne opretholde den rette ernæring år efter år. Vores produktion foregår så omhyggeligt, at næringsdensiteten i råmaterialet bevares i hele processen frem til det færdigt produkt. Vores NaturNes produkter er naturligvis uden tilsat sukker eller salt og er kun beriget med antioxidanter.

Hvad er NaturNes Baby's Organic?

Kun 2% af alle verdens råvarer opfylder kravene til Baby Organic. Det er dermed vores kvalitetsstempel på mad til de mindste. Udover de obligatoriske tests der eksisterer for økologisk klassificering har vi tilføjet yderligere 96 kvalitetsprøver. NaturNes tilbyder dermed en endnu højere standard for babymad. Derfor er NaturNes ikke bare økologisk - men økologisk til børn.

Hvad betyder dette i praksis?

• Vi bruger ingen kunstige ingredienser i den jord vi dyrker vores råvarer i eller i det vand vi bruger.

• Ud over de obligatoriske økologiske tests der er for babymad foretager vi yderligere 96 egne tests på vores ingredienser for at sikre den højeste standard af økologi til babyer.

• Vi tager vare på vores jord så den bliver opretholdt og kan producere år efter år på den bedste måde.

• Vores frugter og grøntsager vokser i deres eget tempo, ligesom naturen har til hensigt.

Læs mere

Relateret indhold
Andre forældre har anmeldt denne artikel 0/5
avatar
Søg

Stadigvæk ikke fundet
Hvad du leder efter?

Prøv vores nye smarte søgningsmaskine. Vi vil altid have noget nyt for dig.