Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Om Nestlé NAN

Om Nestlé NAN

Vores produkter er et resultat af Nestlés visionære forskning i børneernæring. Vores team af eksperter har et dybdegående kendskab til de næringsmæssige behov babyer har, da de går igennem en fantastisk tid med vækst og udvikling.

Førende i forskning indenfor børneernæring i mere end 150 år.

Vores produkter er et resultat af Nestlés visionære forskning i børneernæring. Vores team af eksperter har et dybdegående kendskab til de ernæringsmæssige behov babyer har, når de gennemgår fantastisk tid med vækst og udvikling– fra nyfødt til tumling. NAN drager fordele af Nestlés avancerede forskning i børns livslange sundhed og er, som vores brand og din allierede, med til kontinuerligt at ernære dit barns fulde potentiale. Vores produkter udvikles gennem det største netværk for fødevare- og ernæringsforskning i verden. Vores forskning i børneernæring foregår på universiteter, hospitaler og forskningscentre over hele kloden, og i Lausanne, Schweiz har vi vores ”Børneernæringscenter - centre of excellence”. Vi har et mangfoldigt team på over 800 mennesker fordelt på 50 forskellige nationaliteter, som giver os masser af ekspertise fra vores forskningscenter i Schweiz. Vores størrelse giver os mulighed for at investere betydelig med tid og penge i forskning, hvilket hjælper os med at opnå vores forpligtelser om at levere de nyeste videnskabelige innovationer, som har skræddersyede løsninger til at støtte en sund vækst og udvikling.

Vi forpligter os til forskning i børns livslange sundhed

Vores ekspertteam har studeret modermælken igennem mange år og ved at forstå den komplekse sammensætning fra naturens side, kan vi overføre denne viden til vores egne produkter. Denne viden har hjulpet os med at udvikle produkter, der giver dit barn den optimale ernæring, hvis du ikke kan eller vælger ikke at amme. Amning er altid det bedste valg, som minimum, i de første 6 måneder.

Førende i forskning indenfor børneernæring i mere end 150 år

 
 
1867

Henri Nestlé udvikler den første vælling med mælk til spædbørn, Farine Lactée, for at redde livet for et barn som blev født for tidlig.

 
 
1961

Vores første NAN modermælkserstatning lanceres i Mexico. Mælken er i flydende form og et resultat af videnskabelige studier, med et mål om at finde ernæring som ligner modermælken til spædbørn.

 
 
1987

Vi lancerer den første delvis hydrolyserede modermælkserstatning

 
 
1991

Vi er først med at tilsætte mælkesyrebakterier i modermælkserstatning.

 
 
2000

Vi lancerer vores specielle proteinteknologi PRO

 
 
2004

Vi beriger vores NAN sortiment med de essentielle fedtsyrer Omega-3 (DHA) og Omega-6. Små børn behøver disse fedtsyrer for at de kan vokse og udvikle sig normalt.

 
 
2013

Vi lancerer NAN Sensilac med oligosakkariderne GOS og FOS og mælkesyrebakterien Lactobacillus reuteri.

 
 
2018

Vi er først i Norden med syntetisk produceret oligosakkarid 2'FL, vårt seneste vitenskapelige gjennombrudd.

 
 
2019

Vi lancerer NAN Supreme 2 med de syntetisk producerede oligosakkarider 2´FL og LNnT.

Produktsøger

Vil du vide mere om vores produkter? Prøv vores produktsøger.

Produktsøger

Søg

Stadigvæk ikke fundet
Hvad du leder efter?

Prøv vores nye smarte søgningsmaskine. Vi vil altid have noget nyt for dig.