Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikel
X

Opdatering om coronavirus

Vi ved, hvor vigtigt det er at holde kontakten med dine nære og kære – og andre forældre som dig, der tager sig af sine børn og familier. Du er ikke alene i denne vanskelige periode, vi er her med dig, engagerede i dig og din baby.
Hvis du har nogle spørgsmål eller vil dele dine tanker, er du altid velkommen til at kontakte os på Facebook, Instagram eller vores hjemmeside.

21. marts 2020

Hvad gør vi for at hjælpe med at stoppe spredningen af coronavirus?

Mennesker er kernen i vores forretning. Vi arbejder hårdt for at bevare sikkerheden under coronavirus-udbruddet for vores ansatte, forretningspartnere og de samfund, hvor vi er tilstede.

Vores handlinger inkluderer:

◾at bede vores medarbejdere om ikke at rejse internationalt til forretningsformål indtil 15. april. Medarbejdere bør også erstatte indenrigsrejser med alternativer, hvor det er muligt. Disse arrangementer forbliver under revision, efterhånden som situationen udvikler sig.
◾at tilskynde til, at kontorbaserede medarbejdere arbejder hjemmefra, når det er muligt.
◾at rådgive af medarbejdere om minimering af risikoen for infektion både på arbejdspladsen og hjemme.
◾at anmode om, at medarbejdere, der måtte have symptomer, informerer deres nærmeste chef, og gennemfører en karantæne i en 14-dages periode.
◾at indføre yderligere sikkerhedsforanstaltninger i vores fabrikker, kontorer og distributionscentre.
◾at arbejde med vores forsyningskæde, distribution og detailpartnere for at implementere passende

Vil Nestlé løbe tør for produkter, så supermarkeder ikke kan forsynes?

Vi er forpligtet til at sikre fortsat produktion og levering af vores fødevarer, dyremad og drikkevarer til vores forbrugere over hele verden. For at opnå dette arbejder vi tæt sammen med vores forsyningskæde, distribution og detailhandelspartnere. Vi forventer i øjeblikket ikke nogen betydelig mangel på vores produkter på hylden.

 

Spørgsmål og svar om COVID-19:
 

◾ Generelle bekymringer angående COVID-19

Vi ved hvor vigtigt det kan være for dig, som forælder, at passe på dine børn og din familie og samtidig gerne vil holde kontakten med dine nære og kære. Du er ikke alene i denne vanskelige periode, vi er her med dig, engagerede i dig og din baby.

Hvis du har nogle spørgsmål eller vil dele dine tanker, er du altid velkommen til at kontakte os på Facebook, Instagram eller vores hjemmeside.

Er du gravid, ammer eller har små børn, har du måske en masse tanker og bekymringer om hvordan du skal forholde dig. Vi anbefaler dig at læse mere om de forholdsregler du skal tage på Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Vi kan henvise til Sundhedsstyrelsen og Politiet.

Læs mere om "Gode råd til gravide" her.

Læs mere om rådene til børnefamilier her og her. Scroll ned til sektionen "Særligt til børn og forældre". Du kan også finde opdateret detaljeret vejledning fra WHO her.
 

◾ Jeg ammer mit barn. Risikerer mit barn at blive smittet med COVID-19, hvis jeg er smittet? Hvad kan jeg gøre for at beskytte mit barn fra at blive smittet?

Dette emne er stadig uklart, da det udvikler sig dag for dag. Det er vigtigt, at du følger anbefalingerne fra de danske myndigheder. Hold dig opdateret på Sundhedsstyrelsens hjemmeside her. Scroll ned til sektionen "Særligt om gravide og nyfødte". Du kan også finde opdateret detaljeret vejledning fra WHO her.
 

◾ Jeg giver mit barn modermælkserstatning og/eller færdiglavet babymad. Kan mit barn blive smittet med COVID-19 via produktet?

Amning er den bedste ernæring til din baby, og du bør altid rådføre dig med din sundhedsplejerske eller læge, hvis du vil starte med modermælkserstatning. Hos Nestlé følger vi altid strenge protokoller om hygiejne og infektionsbekæmpelse og sikrer, at alle vores fødevarer er sikre for din familie. I denne bekymrende tid har vi naturligvis gennemgået alle vores protokoller og indført yderligere foranstaltninger for at garantere, at vi leverer et sikkert produkt til dig og dit barn. Din baby risikerer ikke at blive smittet med COVID-19 fra vores babymad eller erstatninger. Vi kan henvise til anbefalinger vedrørende god køkkenhygiejne på Fødevarestyrelsens hjemmeside. I forbindelse med rengøring af flasker og andet udstyr til madlavning henviser vi til Sundhedsstyrelsen. Scroll ned til sektionen "Særligt om gravide og nyfødte". Du kan også finde opdateret detaljeret vejledning fra WHO her

 

Hvis du har nogle spørgsmål eller vil dele dine tanker, er du altid velkommen til at kontakte os på Facebook, Instagram eller vores hjemmeside.

Læs mere

Relateret indhold
Andre forældre har anmeldt denne artikel 0/5
avatar
Søg

Stadigvæk ikke fundet
Hvad du leder efter?

Prøv vores nye smarte søgningsmaskine. Vi vil altid have noget nyt for dig.