Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Topic Page
X

Protein

Har du viden nok om det vigtigste næringsstof for dit barn? Medicinske eksperter og forskere har først i de seneste år til fulde forstået proteiners komplekse betydning for et barns udvikling.

Et stærkt fundament for livet

Mad for livet

Proteiner er livets byggesten

Medicinske eksperter og forskere ser protein som det vigtigste næringsstof, ikke bare for dit barns vækst, men også for dets sundhed og udvikling. Desuden mener man, at den kvalitet og mængde, som barnet får tidligt gennem kosten, kan påvirke dets sundhed – også når barnet bliver ældre.

Alt du behøver at vide om protein

Proteinets betydning for barnets vægtkurve

Forskere mener, at den rigtige type protein af den rette kvalitet har en vigtig betydning for at mindske risikoen for, at et barn senere bliver overvægtig.

Læs mere om protein og vægt

Udviklingen af barnets hjerne

Hvordan dit barns hjerne udvikles, afhænger af arvelige anlæg og miljø, men også af, om barnet får den optimale ernæring. Mange næringsstoffer er vigtige i barnets udvikling de første måneder, men vigtigst for hjernens udvikling er adgangen til de rigtige typer protein i de optimale mængder.

læs mere om hjernens udvikling

Protein er nødvendigt for babyens udvikling

Kroppen er afhængig af næringsstoffet protein. Protein fungerer som byggesten for kroppens celler. For at et barn skal have en sund vækst og udvikling, må barnets mad indeholde kvalitetsprotein i den rette mængde.

læs mere om protein og vækst

Vores bedste protein hidtil

NAN PRO 2

Hos Nestlé har vi udviklet NAN Pro 2 med vores særlige proteinteknologi. Produktet med vores bedste protein til dato er skabt for at give dit barn et stærkt fundament for livet. NAN Pro 2 er en mælkebaseret tilskudsblanding med et lavt proteinindhold tilpasset det lille barn fra 6 måneder. NAN Pro 2 er beriget med vitaminer og mineraler ifølge lovgivningen, blandt andet jern, som bidrager til en normal kognitiv udvikling samt vitamin D, som er nødvendigt for barnets vækst. Her kan du se de forskellige tilskudsblandinger, som vi tilbyder. Det er vigtigt at følge aldersanbefalingerne, som du finder på de enkelte pakker.

Læs mere

Relateret indhold
Søg

Stadigvæk ikke fundet
Hvad du leder efter?

Prøv vores nye smarte søgningsmaskine. Vi vil altid have noget nyt for dig.