| Kontakt

Luk

| WHO-kodekset

WHO anbefaler udelukkende amning i de første 6 måneder og herefter at fortsætte amningen, samtidig med at en varieret kost introduceres ved 6-månedersalderen. Denne anbefaling støtter vi hos Nestlé.

Brystmælk er det bedste for det lille barn. Det indeholder præcis den næring, barnet har behov for. Forskning viser også, at brystmælk beskytter barnet mod infektioner, og der findes flere andre fordele ved amning end de rent ernæringsmæssige – både for mor og barn. Vi anbefaler, at du taler med sundhedsplejersken, inden du eventuelt beslutter dig for ikke at amme dit barn. Der kan du også få støtte og svar på ammespørgsmål.

Hvis du ikke kan amme eller af anden grund fravælger amningen, findes der modermælkserstatning. Hvis amningen stoppes helt eller delvist, vil kroppens produktion af brystmælk mindskes. En beslutning om ikke at amme er derfor svær at ændre efterfølgende. Modermælkserstatning koster penge og kan være mindre praktisk, da det skal tilberedes, anvendes og opbevares efter anvisningen på emballagen. Disse anvisninger er vigtige at følge for dit barns sundhed.

Når du senere begynder at give dit barn smagsprøver, er det vigtigt at vælge mad, der er tilpasset dit barns alder.

Fortsæt

Der er sket en fejl

Måske er du kommet hertil fra et gammelt link, vi kan have flyttet siden, eller der er noget andet i vejen.

Du kan altid gå til startsiden eller bruge vores lille søgefelt oppe i højre hjørne for at prøve at finde det, du søger.

| Søg

Søg