Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikel
X
organic konkurrence naturnes nestle thule instagram

Vind Præmier fra Thule med NaturNes

Nu har du chancen for at vinde præmier fra Thule til en værdi á 5.499 kr. Hop ind på www.instagram.com/naturnesbornemad for at deltage.

6. juni 2019

Konkurrencebetingelser

 

PRÆMIER

Vi udvælger en vinder af præmier fra Thule til en værdi á ca. 5.499 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

BETINGELSER

Hvem kan deltage? - Du skal være fyldt 18 år - Du skal være bosiddende i Danmark - Ansatte hos Nestlé og Kan som står for konkurrencen, kan ikke deltage.

Hvordan deltager man? - Konkurrencen løber indtil 25. juli, 2019. - Du deltager ved at kommentere på denne Instagram-post: https://www.instagram.com/p/ByX8xULn6Fk/ - En jury vil vælge en vinder blandt alle kommentarer d. 1. august 2019. - Præmien vil blive sendt til vinderens adresse. - Vinderen vil blive kontaktet direkte via Instagram (husk ikke at have pritvatprofil). Vinderne bliver bedt om at sende en privat besked til vores Instagram-side, hvor vi vil bede om vindernes personlige oplysninger (navn, e-mail og adresse). - Vinderne vil have 7 hverdage efter de er blevet udvalgt til at vende tilbage. Hvis vinderen ikke sender os en privatbesked inden der er gået 7 hverdage, vil retten til præmien gå til en anden. - Konkurrencen er kun tilgængelig på Instagram.

Brug af personlige oplysninger - Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig at Nestlé kan gemme al nødvendig information, inklusiv navn, e-mail og adresse. - Den information du afgiver som en del af konkurrencen vil kun blive brugt i forbindelse med konkurrencen og vil ikke blive videregivet til tredjemand. - Nestlé er forpligtet til at beskytte deltagernes privatliv. Al personlig data vil blive sikkert gemt. Vi gemmer kun data så længe konkurrencen kører. Når konkurrencen er slut vil al data blive slettet. – Vinderen vil blive kontaktet af Nestlé over en privat besked på Instagram. 

TILFØJELSER

Nestlé kan ikke blive holdt ansvarlig for trykfejl. Hvis der er mistanke om snyd har Nestlé ret til at afvise deltagere. Nestlé forbeholder sig rettet til at fjerne ord/billeder der er stødende.

ORGANISATOR AF KONKURRENCEN

Nestlé Denmark A/S Fairway House Arne Jacobsens Allé 7 DK-2300 København S

Instagram er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis.

Læs mere

Relateret indhold
Andre forældre har anmeldt denne artikel 0/5
avatar
Søg

Stadigvæk ikke fundet
Hvad du leder efter?

Prøv vores nye smarte søgningsmaskine. Vi vil altid have noget nyt for dig.