Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikel
X

WHO-kodekset

Amning er den bedste ernæring for babyer, og Nestlé støtter fuldt ud WHO's anbefaling om eksklusiv amning i de første seks måneder af livet -  efterfulgt af introduktionen af ​​fast føde sideløbende med amning op til to års alderen.

23. august 2022

Modermælk er det bedste for den lille baby. Den indeholder præcis det, din baby har brug for, og når du ammer, skal du ikke bekymre dig om, at din baby ikke får nok næring. Forskning viser også, at modermælk beskytter barnet mod infektioner, og der er flere andre fordele udover de rent ernæringsmæssige for både mor og baby.

Vi ved også, at amning ikke altid er en mulighed for forældre, og det anbefales derfor, at du rådfører dig med en sundhedsperson om, hvilken type ernæring, der skal gives, og hvornår dit barn skal starte med fast føde. Hvis du selv vælger ikke at amme, skal du være opmærksom på, at en sådan beslutning kan være svær at ændre og kan have sociale og økonomiske konsekvenser. Ydermere vil supplering med flaskemadning give en øget risiko for en nedadgående mælkeproduktion. Ved brug af modermælkserstatning bør det altid blive klargjort, brugt og opbevaret som anvist på emballagen for at undgå farer for barnets sundhed.

Når du på et tidspunkt starter med smagsportioner, er det vigtigt at vælge alderssvarende mad. På vores hjemmeside finder du information om mad og ernæring til små børn samt information om Nestlé-produkter.

Læs mere

Relateret indhold
Andre forældre har anmeldt denne artikel 0/5
avatar
Søg

Stadigvæk ikke fundet
Hvad du leder efter?

Prøv vores nye smarte søgningsmaskine. Vi vil altid have noget nyt for dig.