Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Del denne Artikel
X

WHO-kodekset

 

WHO anbefaler udelukkende amning i de første 6 måneder og herefter at fortsætte amningen, samtidig med at en varieret kost introduceres ved 6-månedersalderen. Denne anbefaling støtter vi hos Nestlé. 

28. juni 2017

Brystmælk er det bedste for det lille barn. Det indeholder præcis den næring, barnet har behov for. Forskning viser også, at brystmælk beskytter barnet mod infektioner, og der findes flere andre fordele ved amning end de rent ernæringsmæssige – både for mor og barn. Vi anbefaler, at du taler med sundhedsplejersken, inden du eventuelt beslutter dig for ikke at amme dit barn. Der kan du også få støtte og svar på ammespørgsmål. 

Hvis du ikke kan amme eller af anden grund fravælger amningen, findes der modermælkserstatning. Hvis amningen stoppes helt eller delvist, vil kroppens produktion af brystmælk mindskes. En beslutning om ikke at amme er derfor svær at ændre efterfølgende. Modermælkserstatning koster penge og kan være mindre praktisk, da det skal tilberedes, anvendes og opbevares efter anvisningen på emballagen. Disse anvisninger er vigtige at følge for dit barns sundhed. 

Når du senere begynder at give dit barn smagsprøver, er det vigtigt at vælge mad, der er tilpasset dit barns alder.

Læs mere

Min Nestlé Club

Det er vidunderligt at være forældre til et lille barn, men det er også ensbetydende med udfordringer og en hel del stress. Som medlem i klubben får du tips og idéer, der er tilpasset efter dit barns alder og unikke rabatter og tilbud.

  • Personlig indhold skræddersyet til dit barns alder
  • Rabatter og tilbud

Bliv Medlem

Relateret indhold